Go-Driving er medlem af Dansk Kørelærer Union (DKU). DKU er hovedorganisation for Danmarks Kørelærer. DKU fungerer som ankenævn oggarantifond, hvilket vil sige, at du er sikret gratis klageret.

 

Køreskole Toftlund

Bil, motorcykel, traktor generhvervelse

SE HOLDSTART UNDER TILMELDING

Klar til teoriprøve på 5 uger 

De fleste tager kun ét kørekort i deres liv. Det er derfor vigtigt, at du vælger en køreskole, hvor du får god undervisning. Det vil sige, hvor du lærer at passe på dig selv og dine medmennesker, som færdes i trafikken. Her hos Go-Driving gør jeg meget ud af trafikforståelse, så du netop er klædt godt på til at færdes sikkert i trafikken.

Der er mange køreskoler, som bruger computer-undervisning, men en computer kan ikke undervise. Du kan ikke stille spørgsmål, og den kan ikke se, om du har forstået det rigtigt. Computerundervisning må således ikke stå alene. Det skal foregå som holdundervisning, hvilket jeg prioriterer højt hos Go-Driving. Hos Go-Driving skal du derfor møde til klasseundervisning på Kastanievej 24, 6520 Toftlundhvor der i pausen blandt andet er mulighed for at få en kold sodavand, varm kakao, te eller kaffe og en snak med sidekammeraten. Derudover låner du bøger og cd’er gratis, og du får undervisning en ekstra aften, hvor der udelukkende øves teoriprøver.

Jeg vil gøre mit til, at det både bliver sjovt og lærerigt for dig at tage kørekort.
Så ønsker du en sjov og lærerig undervisning, hvor trafikforståelse er centralt, så skal du vælge Go-Driving.
Du kan tilmelde dig under fanen "Tilmelding". 

Jeg håber at se dig i køreskolen.

Besøg derudover Go-Driving på facebook

 
Karl-Erik Kristensen | Kastanievej 24, 6520 Toftlund  | Tlf.: 23 93 88 90 | godriving.dk@gmail.com